Glascoating

Naast de normale lakbescherming zoals wax en sealant, kunnen wij ook een zogenaamde glascoating zetten. Glascoating zorgt voor een extreem duurzame bescherming tegen dagelijks gebruik en slijtage. Daarnaast geeft het een geweldige glans en krijgt vuil veel minder grip op de lak, zodat jouw auto minder snel vuil wordt en het wassen van je auto een stuk eenvoudiger gaat.

De glascoating geeft een extra laag over de bestaande laklaag, welke extreem hard word.

Deze glascoating kan worden toegepast op zowel trucks, bedrijfsauto’s als personenauto’s. In de praktijk zal je merken dat je vervuilde auto gemakkelijker te reinigen is en insecten en watervlekken minder hechten aan de lak. Deze kunnen daardoor ook makkelijk en snel verwijderd worden.

 

Polijsten

Wanneer de lak van uw auto niet meer glanst en wat krassen vertoont, kunnen wij uw auto polijsten. Er wordt tijdens het polijsten eigenlijk niets anders gedaan dan een microonlaagje van de blanke lak van uw auto gepolijst. Daardoor worden kleine krasjes en beschadigingen weg gehaald en wordt de lak weer egaal. Een egale lak kan het licht beter reflecteren en krijgt de lak zijn glans weer terug.

Wilt u uw auto weer mooi laten glimmen? Wij polijsten uw auto graag voor u!

Van Essen beoordelingen

Heeft een totaal van 13 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2

Top