Glascoating

Glascoating, wat is het nou eigenlijk en hoe werkt het?

Wij lichten het u graag toe. Onze coating is gebaseerd op het toepassen van vloeibaar glas speciaal geschikt voor een optimale bescherming van uw autolak. Uw auto is na het toebrengen van deze harde glas laag beter bestand tegen krasvorming, vuil en bijzonder waterbestendig. Het eindproduct geeft een prachtige glasachtige uitstraling aan uw autolak.

U kunt deze coating ook laten toepassen op bijvoorbeeld uw velgen of remklauwen. Naast dat het minder vuil aantrekt en dus langer mooi blijft, scheelt het de volgende keer zeer veel tijd bij het schoonmaken van uw velgen of autolak.

 

Wat is het nut van een glascoating?

Glascoating is een coating speciaal ontwikkeld voor een snelle en optimale bescherming van uw autolak. Na het aanbrengen van de coating zal de coating snel uitharden, waardoor uw auto per direct bescherming wordt geboden tegen invloeden van buitenaf zoals de weersomstandigheden en vuil. Denk hierbij aan pekel tijdens de wintergladheid, vogelpoep of het zonlicht (UV) dat in de zomer op uw auto schijnt. Naast dit beschermingsaspect geeft de glascoating bovendien een prachtige nieuwe diepe glans aan uw auto!

 

Het verschil met andere coatings

De glascoating vormt een laag over de lak, dit zorgt ervoor dat de lak volledig beschermd is. De meeste huidige autolakken zijn namelijk vrij zacht of hebben een minimale laagdikte, waardoor na krassen en andere beschadigingen het veel lastiger is om correcties in de lak aan te brengen. Dit wordt in de meeste gevallen prima voorkomen door de glascoating. Naast glascoating wordt soms ook keramische coating toegepast, dit geeft echter een kortere beschermingstijd en is daarom ook goedkoper.

 Merk Coating. Labocosmetica

De lak van uw auto is kwetsbaar. Vooral voor langdurige blootstelling aan de elementen. Dit leidt vroeg of laat tot uitdroging en minuscule breukjes in het lakoppervlak. Hierdoor verliest uw auto zijn originele glans.

De #Labocosmetica® Ceramic Coatings bieden u de mogelijkheid om uw voertuig hiertegen te beschermen. Beschermende middelen kunnen worden onderverdeeld in drie typen, elk met hun eigen verschillende kenmerken op het gebied van duurzaamheid, krasbestendigheid en kostprijs.

De #Labocosmetica® Ceramic Coatings bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele wax producten:

  • Langdurige bescherming (vanaf 24 maanden)*
  • Sterke resistentie tegen chemicaliën
  • Krasbestendig
  • Indrukwekkend glans- en spiegeleffect
  • Extreem heldere en intensievere lakkleur
  • Waterafstotend
  • Eenvoudig te reinigen

De #Labocosmetica® Ceramic Coatings zorgen voor een uniek zijdezacht, spiegeleffect van het behandelde oppervlak. Het oppervlak wordt zo egaal dat vuil zich moeilijker hecht, hierdoor langer schoon blijft en veel makkelijker te reinigen is.

Coating application

De #Labocosmetica® Ceramic Coatings worden aangebracht door zorgvuldig geselecteerde en ervaren professionals. Het is immers van belang dat het lakwerk van uw auto op de juiste wijze wordt voorbereid en dat de coating vakkundig wordt aangebracht. De specialisten hebben kennis van autolakken en beschikken over de juiste gereedschappen en hulpmiddelen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de waarde van uw auto optimaal beschermd is.

Van Essen beoordelingen

Heeft een totaal van 13 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2

Top