Carcleaning

Carcleaning uitbesteden? Waarom? Voor een waardeverhogend resultaat tegen een vooraf afgesproken investering.
Voor veel mensen is hun auto meer dan alleen een vervoermiddel. Het is dan ook logisch om af en toe stil te staan bij de aanblik van de auto. Bij verkoop of inruil is de uiterlijke conditie van uw auto een factor die de hoogte van de (inruil)prijs bepaalt.


Het gebruik van uw auto laat sporen achter op de lak, de velgen en het interieur. Gewoon wassen, afsoppen en stofzuigen helpen onvoldoende.
Het is nu mogelijk om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien. Zowel van binnen als van buiten. Ook vreemde luchtjes kunnen worden weggewerkt.
Het reconditioneren van gebruikte auto’s is een specialisatie geworden. Of het gaat om het interieur of de buitenkant, het wegwerken van parkeerschades aan bijvoorbeeld spiegels en bumpers, u geeft aan wat er moet worden aangepakt. Een extra voordeel is dat u bij ons ook de airco-installatie kunt laten reinigen, controleren en repareren.

Van Essen Carcleaning is al jaren een vertrouwde naam op het gebied van reconditionering. Wij werken voor vele dealerbedrijven en handelsbedrijven op de Noordwest Veluwe en in de Flevopolder. Uiteraard zijn we een Focwa erkend autopoetsbedrijf.

Van Essen Carcleaning
als je auto echt schoon moet

De voordelen van Carcleaning Van Essen voor u zijn:

Wilt u iets speciaals voor uw klanten? Kies voor een Wax Guard behandeling. Wax Guard is een hoogwaardig lakbeschermings product met garantie.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een kennismakings afspraak en overtuig

  • Een waardeverhogend resultaat Reinigen
  • Controleren en repareren van airco-installaties
  • Investering vooraf bekend Reinigen,
  • Prijsafspraken voor grotere aantallen

Van Essen beoordelingen

Heeft een totaal van 13 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2

Top